Eski belediye başkanı intihara teşebbüs etti

Eski belediye başkanı intihara teşebbüs etti
Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinin eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göğsüne tabanca ile ateş ederek intihara teşebbüs etti. Yıldız, hem AKP hem de MHP’den istifa etmişti.

Olay, Kayseri Şehir Hastanesi yakınında meydana geldi. Yıldız’ın durumunun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yıldız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yıldız'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HEM MHP'DEN HEM AKP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ


İmam olan Ali Osman Yıldız, istifa ederek 30 Mart 2014 seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilmişti. 15 Mayıs 2015 tarihinde AKP’ye geçen Yıldız, 19 Aralık 2016 tarihinde ise AKP İl Başkanlığı tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerine partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

YOLSUZLUKTAN CEZAEVİNDE YATMIŞTI


Yıldız, kum ocağındaki kumları değerinden çok aşağıda vermek, ihalelerde elden para teslim almak, ihaleye fesat karıştırmak, mal bildiriminde bulunulmaması, rüşvet, irtikap, zimmet, görev sırasında veya görevinden dolayı kaçakçılık, resmi ihale ve alım ve satımlara fesat karıştırma, ve yolsuzluklarla mücadele kanunu kapsamına giren suçlar nedeniyle tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.