Eşinin elinden kurtulan ünlü diyetisyen soluğu mahkemede aldı 'Kravatla boğmaya çalıştı'

Eşinin elinden kurtulan ünlü diyetisyen soluğu mahkemede aldı 'Kravatla boğmaya çalıştı'
Ünlü diyetisyen Ender Saraç, iki çocuğunun annesi Benan Saraç hakkında kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Diyetisyen Ender Saraç 10 yıl önce evlendiği iki çocuğunun annesi Benan Saraç’ın kendisine tekme tokat saldırdığını ve kravatla boynunu sıkarak nefes almasına engel olduğunu iddia ederek 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Uzaklaştırma kararına itiraz eden Benan Saraç ise eşinin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdü.

thumbs-b-c-a56c0451eeddc4bf44fa9a24a56964ad.jpg

“MAĞDURU OYNUYOR”

Ender Saraç’ın eve kameralar yerleştirdiğini, çocuklara ve kendisine psikolojik şiddet uyguladığını itiraz dilekçesinde belirten Benan Saraç’ın avukatı, “Ender Saraç, çocuklarına müvekkili kötülemektedir. Ender Saraç, müvekkili tahrik etmeye çalışmış ve bilgileri cımbızlayarak mahkemeye karşı kurnazlık yaparak mağdur görüntüsü oluşturmuştur. Müvekkil ile eşinin işyerleri altlı üstlüdür. Verilen karar nedeniyle müvekkil işyerine gidememekte, ticari faaliyetlerini yapamamakta, ortak olduğu eşinin ne tür faaliyetler içinde olduğunu takip edememektedir. Bu karar müvekkilin ‘ticari faaliyetten men’ sonucunu doğurmaktadır. Tüm bu nedenlerle aleyhe verilen kararın kaldırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahkeme, uzaklaştırma kararının yerinde olduğunu belirterek Benan Saraç’ın itirazını reddetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.