Esenler’de otomobil ve servis minibüsüne çarpıştı 2 yaralı

Esenler’de otomobil ve servis minibüsüne çarpıştı 2 yaralı
Esenler O-3 TEM Bağlantı Yolu'nda geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin kontrolünü kaybederek önünde ilerleyen servis minibüsüne arkadan çarpması sonucu her iki araç da yolda savruldu. Kazada, her iki sürücü de hafif yaralarla kurtuldu.

Olay, gece yarısı 02.00 sıralarında O-3 TEM Bağlantı Yolu'nda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Mahmutbey yönünde ilerlemekte olan 34 KS 486 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve aynı istikamette seyreden 34 LAE 968 plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da kontrolden çıkarak durdu. Çevredeki diğer sürücüler hemen yardım için harekete geçerken, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine de haber verildi. Kazada yaralanan sürücüler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Kaza sonrasında yolda kısa süreli bir trafik oluştu. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.