Erzurum’da fırtına nedeni ile çatılar uçtu

Erzurum’da fırtına nedeni ile çatılar uçtu
Erzurum'da hayatı olumsuz etkileyen fırtınana nedeniyle cadde ve sokaklarda ekipler tedbir alırken, bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Erzurum'da çatı uçmasının meydana geldiği cadde ve sokaklarda polis ve belediye önlem alıyor. Bazı yollar kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Kuvvetli fırtına yüzünden trafikte zaman zaman aksamalar oluyor.

erzurumfirtina2.jpg

Erzurum'da sabah erken saatlerinde başlayan rüzgar öğleden sonra şiddetini artırdı ve fırtınaya döndü. Yakutiye, Aziziye ve Palandöken ilçelerinde binaların çatıları uçtu. Bazı binalardan kopan çatı parçaları etrafa zarar verdi.

Hilalkent semtinde bir iş yerinin tam olarak monte edilmeyen çatısı uçarak yola düştü. Yıldızkent'te bir çöp konteynerinin fırtınada dolayı yolda hızla hareket etmesi ise görenleri hayrete düşürdü. Polisin güvenlik önlemi aldığı bölgelerde belediye ve itfaiye ekipleri aralıksız çalışma yapıyor ancak kuvvetini artıran rüzgar çalışmaları aksatıyor. Yakutiye'de de fırtına nedeniyle bir ağaç yola devrildi. Vatandaşların yürümekte güçlük çektiği şehirde, Erzurum-Artvin karayolu ise Tortum ilçe girişinden itibaren trafiğe kapatıldı. Palandöken Kayak Merkezi'nde fırtına ve tipi nedeniyle 2 gündür kayak yapılamasına izin verilmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.