Ersun Yanal getirdi, Jorge Jesus gönderdi! Fenerbahçe'de acıklı veda: Yeni adresi belli oldu...

Ersun Yanal getirdi, Jorge Jesus gönderdi! Fenerbahçe'de acıklı veda: Yeni adresi belli oldu...
Fenerbahçe'nin unutulmaz hocalarından Ersun Yanal'ın takıma kazandırdığı başarılı futbolcuda yolun sonuna gelindi. Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan oyuncu, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Ersun Yanal'ın ısrarları sonrası transfer edilen futbolcu, taraftarların da sevgilisi olmuştu.

Ersun Yanal''ın Fenerbahçe''ye kazandırdığı yıldız futbolcu, Jorge Jesus''un gözünden düşmüştü. Fenerbahçe''nin iz bırakan teknik direktörlerinden Ersun Yanal''ın ikinci döneminde transfer ettirdiği oyuncu, Jorge Jesus''un gözüne giremedi. Sarı-Lacivertli taraftarların çok sevdiği oyuncunun yeni adresi de belli gibi. İşte detaylar...

ERSUN YANAL''IN PRENSİ TAKIMDAN AYRILIYOR

Ersun Yanal''ın Fenerbahçe''deki ikinci döneminde transfer ettirdiği Miha Zajc''ta yolun sonuna gelindi. Jorge Jesus''un gelişiyle gözden düşen oyuncu, ocak ayında Fenerbahçe''den ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon kariyerinin en skorer yılını geçiren Zajc, taraftarların da sevgilisiydi.

JORGE JESUS''UN GÖZÜNE GİREMEDİ

Oyuncuyla yeni sözleşme yapılacağına dair haberler basında yer alsa da devre arasında ayrılık kararı alındı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek orta sahadan bonservis geliri elde etmek isteyen Fenerbahçe, ocak ayında satışı gerçekleştirecek.

YENİ ROTASI İTALYA

Slovenyalı futbolcunun Serie A''dan tam 4 talibi bulunuyor. Torino, Bologna, Lecce ve Monza; Zajc için sıraya girmiş durumda. Öte yandan tecrübeli futbolcunun adı Beşiktaş''la da anılıyor. Başarılı ismin İtalya''nın yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.