Eros için binlerce kişi mahkeme salonuna akın etti

Eros için binlerce kişi mahkeme salonuna akın etti
Eros isimli kedinin ölümüne sebep olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması sebebiyle konferans salonunda yapılacak.

Başakşehir’de Eros isimli kedinin ölümüne sebep olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı.

Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması sebebiyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdiği belirtildi.

Başakşehir’deki bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca döverek ölümüne sebep olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılıyor. Seyirciye açık gercekleştirilen duruşmaya Sivil Toplum Kuruluşları ve hayvan severler katılım gösterdi.

Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması sebebiyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdiği açıklandı. Duruşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de yer alacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.