Erdoğan zam bekleyen emekliler için tarih verdi

Erdoğan zam bekleyen emekliler için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zam bekleyen milyonlarca emekli için tarih verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yeni yol ve yöntemlerle sıkıntıların üstesinden gelecek bir program uyguladıklarını dile getiren Erdoğan, zam bekleyen emeklilerle ilgili tarih verdi.

“ENFLASYONUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

0x0-bankalar-promosyon-yarisini-hizlandirdi-fakat-bazi-kelime-oyunlari-yanilmalara-yol-acabilir-1659858293543.jpg

İnsanımızın canın en çok sıkan konu hayat pahalılığı diyen Erdoğan, “Türkiye olarak biz de birden fazla faktörün üst üste gelmesiyle biz de bu durumdan müzdaribiz. Yeni yol ve yöntemlerle sıkıntıların üstesinden gelecek bir program uyguluyoruz. Asla taviz vermeden enflasyonun üstesinden geleceğiz. Bu kurumların başarısı tüm kesimleriyle 85 milyonun tamamının fedakarlığıyla mümkündür” diye konuştu.

“ALINAN ÖNLEMLERİN ETKİSİNİ GÖRMEYE BAŞLADIK”

0x0-son-dakika-maaslara-zam-yasasi-meclise-geliyor-emeklinin-memurun-gozu-3-temmuzda-1687837721695.jpg

Erdoğan, “Otomobilden konuta birçok aladan yaşanan dengesizliğin önüne ancak bu şekilde geçebiliriz. Aldığımız önlemlerin etkisini görmeye başladık. Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık” ifadelerini kullandı.

KASIM AYINDA ÖDEMELER HESAPTA

0x0-zamli-emekli-maasi-ne-zaman-yatar-2023-temmuz-emekli-zammi-belli-oldu-ssk-bag-kur-zamli-emekli-maaslari-odeme-1688758977313.jpg

Kasım ayı ortasında ödeme yapılacağını belirten Erdoğan, “Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum