Erden Timur milli yıldızı Galatasaraylı yaptı! Transfer hayırlı olsun: Herkes peşindeydi...

Erden Timur milli yıldızı Galatasaraylı yaptı! Transfer hayırlı olsun: Herkes peşindeydi...
Galatasaray'da hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Erden Timur, transferde sağlam adımlar atıyor. Yeni sezon öncesi birçok yıldız transferi yapan Sarı-Kırmızılıların başkan vekili, şimdi de milli futbolcunun transferini bitirdi. Erden Timur, milli oyuncuya ocak ayında Galatasaray forması giydirecek.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sansasyonel transferlere imza atmaya devam ediyor. Yaptığı flaş takviyelerle adı ''Transfer sihirbazı''na çıkan Erden Timur''un son bombası ise milli yıldız oldu. Her konuda anlaşma sağlanan milli futbolcu, ligin ikinci yarısından itibaren Galatasaray forması giyecek. İşte detaylar...

ERDEN TİMUR MİLLİ FUTBOLCUNUN İŞİNİ BİTİRDİ

Yeni sezon öncesi şampiyonluk için pek şans verilmeyen Galatasaray, Erden Timur''un sansasyonel transferleriyle birlikte bir anda en büyük aday haline gelmişti. Ses getiren takviyelere imza atan Erden Timur''un son bombası ise milli yıldız oldu. Galatasaray, Ay-Yıldızlı oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı.

ERDEN TİMUR''DAN BİR BOMBA DAHA

Erden Timur''un işini bitirdiği o futbolcu Halil Akbunar. Oyuncu ve Westerlo ile her konuda anlaşan Galatasaray, devre arasında transfere resmiyet kazandıracak. Erden Timur, Akbunar''ın yanı sıra Deniz Undav transferinde de sona geldi.

Son dakika pürüzü çıkmaması durumunda iki futbolcu da ligin ikinci yarısında Galatasaray formasını sırtına geçirecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.