Engelli aracı çiftin gelin arabası oldu

Engelli aracı çiftin gelin arabası oldu
İstanbul Küçükçekmece Belediyesi, yürüme engelli Deniz Özturan için engelli aracını gelin arabası olarak hazırlayarak, genç çifte destek verdi.

Burak OTAK / Dokuz Sütun

Engeli sebebiyle normal bir araçta yolculuk yapmakta zorlanan Deniz Özturan’ın eşi Rıza Yılmaz, Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nden en özel günlerinde eşinin rahat edebilmesi için araç talebinde bulundu. Asansörlü engelli aracını genç çiftin hizmetine sunan belediye yetkilileri, aracı gelin arabası olarak süsleterek, çifte büyük kolaylık sağladı.

sağladığı bu destek için Başkan Temel Karadeniz’e teşekkür eden Deniz Özturan, “ Eşim Küçükçekmece Belediyesi’nden araç talebinde bulundu. Yetkililer, bizi kırmadı ve çok yardımcı oldular. Benim için büyük bir kolaylık oldu. Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından Florya’da fotoğraf çekimlerimiz de yaptırıldı. Emeği olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Heyecanını paylaşan çiçeği burnunda damat Rıza Yılmaz ise sevgilerinin engel tanımadığını ifade ederek, “4 yıldır bugünü bekliyorduk. Biliyorum ki dünyayı iyilik kurtaracak.” dedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.