Enflasyona meydan okuyor lezzetiyle büyülüyor 'O lokantada en pahalı yemek 25 TL'

Enflasyona meydan okuyor lezzetiyle büyülüyor 'O lokantada en pahalı yemek 25 TL'
Artan enflasyon, ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle barınma, yemek, yol olan temel ihtiyaçlar vatandaşları her geçen gün zorluyor. Vatandaşın en azından bir ihtiyacını rahatlatmak için o lokanta vatandaşlara bedavadan biraz pahalı yemek satmaya başladı.

ÜSKÜDAR’IN GÖZDE LOKANTASI

Üsküdar'da 7 yıldır hizmet veren bir esnaf lokantası, herkesin yemek yiyebilmesi için oldukça ilginç bir kampanya başlattı. '3 tabak yemek 75 lira' şeklindeki bu kampanya, enflasyona meydan okuyarak vatandaşlar arasında büyük ilgi uyandırdı.

Lokantanın sunduğu bu fırsattan gün içerisinde binlerce kişi faydalanırken, özellikle öğrencilerden işçilere kadar geniş bir kesim bu kampanyadan yararlanıyor.

Lokantada çalışanlardan biri olan Arif Savaş, konuyla ilgili şunları söyledi: "Patronumuzla beraber fiyatları 5 liradan başlattık ve şu anda 25 liraya yükseldi. Bu fikir, insanları düşünerek fiyatları normal tutmaya başlamamızdan geldi. Ayrıca alışverişlerimizi toptan yapmaya başladık, bu da fiyatlarımızın daha uygun olmasını sağladı."

aw167110-02-1.jpg

Üsküdar'daki bu esnaf lokantasının enflasyona karşı verdiği mücadele ve herkesin bütçesine uygun yemek imkanı sunması, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor ve lokantayı yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğratıyor.

"ÜSKÜDAR'DA BİZDEN DAHA UYGUN BİR LOKANTA YOK"

İşletmenin sahibi Servet Doğan, "Sadece çorba pilav değil diğer yemeklerimiz de uygun. Bizi bu fiyatlar kurtarıyor. Aile şirketiyiz ama 7-8 tane elemanımız da var. Tabii müşteriler şaşırıyorlar. Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok. Bol çeşit yapıyoruz, müşterilerimizi doyuruyoruz" diye konuştu.

aw167110-03-1.jpg

"SUDAN UCUZ"

Müşteri Ahmet İkli ise "75 lira sudan ucuz. Dışarıdan sadece çorba alabiliyoruz. Burası uygun. Temiz lokanta. Gerçekten ciddi söylüyorum dışarıda tek bir tabağa verdiğim çorbaya burada üç çeşit yemek yedim. Bir tabak nerede, üç tabak nerede? Herkese tavsiyem olsun, güvenilir ve ucuz lokanta atıyorlarsa buraya gelsinler" dedi.

aw167110-04.jpg

aw167110-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.