Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan 15 uzman yardımcısı alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan 15 uzman yardımcısı alımı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre,15 uzman yardımcısı alacak. Son başvuru tarihi ise 26 ocak 2023 olarak belirlendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayımladığı ilana göre, 15 kişilik Enerji ve Tabii Kaynaklar uzman yardımcılığı kadrosu açtı.

UZMAN YARDIMCILIĞI KADRO ALIMI İÇİN YAPILACAK SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Ankara'da görev yapmak üzere Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 7 ila 9. dereceden toplam 15 adet Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı kadrosuna sözlü sınav ile personel alacak.

3-000001.jpg

SINAV BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • ÖSYM tarafından 2022 veya 2023 senelerinde yapılan KPSS'de tabloda belirtilen puan türlerinden 70 veya üzeri puan almış olmak,
  • En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, tabloda belirtilen bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bölümlerin birinden son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak,
  • Sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

SINAV BAŞVURU ŞEKLİ. YERİ VE TARİHİ NEDİR?

  • Sınav için başvurular, e- Devlet'ten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden e-Devlet şifresi ile elektronik ortamda yapacak olup ayrıca adaylar, başvuru tarihleri arasında Bakanlığın yayımlanacak sınava ilişkin duyuru içeriğinde yer alan başvuru linki ile de başvuru yapabilmeleri için yönlendirilecektir.
  • 15 Ocak 2024 tarihinde saat 9.30'da başlayıp 26.01.2024 tarihinde saat 17.30'da başvurular sona erecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.