En ucuz sıfır otomobil Türkiye'de satışta! Fiyatını duyan inanamıyor! Acele edin

En ucuz sıfır otomobil Türkiye'de satışta! Fiyatını duyan inanamıyor! Acele edin
Türkiye pazarında ekonomik fiyatıyla dikkat çeken RKS M5, piyasadaki en ucuz otomobil oldu. İşte RKS M5 özellikleri ve fiyatı...

Hızla yükselen fiyatlar yüzünden araç satın almak oldukça zor hale geldi. Fakat bütçe dostu araçlar alabilmeniz mümkün. Şu anda ülkemizde sıfır otomobil almak isteyen tüketici ise yönünü alternatif modellere çevirmiş durumda. RKS M5, son dönemde oldukça popüler olan mini elektrikli otomobiller kategorisinde yer alıyor. Bu otomobilin taşıma kapasitesi klasik olarak 3 kişi.

rks-m5-beygir-guc.jpg

Genel olarak bakıldığında RKS M5 modeli iddialı bir tasarıma sahip. RKS M5 modelinde 2500W’lık bir motor yer alıyor. Bu motor 6 adet 72V / 78Ah akü ile desteklenmiş durumda.

RKS M5, yol ve hava koşullarına bağlı olarak 90 km’lik bir menzil sunuyor. Yalnızda 400 kilogramlık bir ağırlığa sahip olan bu otomobili normal şebeke geriliminden 6 ile 8 saatte şarj edebiliyorsunuz.

yht.jpg

RKS M5 FİYATI

Ülkemizde satışta olan RKS M5 modelinin fiyatı ise 200.00 TL ve 218.000 TL arasında değişiklik göstermekte. Otomobilin maksimum hızı ise 25 ile 45 kilometre arasında değişiyor. Fakat bu hız yokuşlarda çok daha aşağılara düşebilir.

rks-r3-elektrikli-araba-fiyati-2023.png

Kaynak: F5 HABER

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.