En iyi aktör ödülü sahibi buldu

En iyi aktör ödülü sahibi buldu
Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, Roza filmiyle En İyi Aktör ödülünün sahibi oldu.

Metin GÜREŞ- Kamu Son Haber

Babam ve Oğlum filminde Sadık karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Fikret Kuşkan, İtalya’nın Puglia bölgesinde gerçekleştirilen uluslararası film festivali Oraest’te En İyi Aktör ödülüne layık görüldü.

ÖDÜLÜN ADI: FİKRET KUŞKAN

Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan "Roza" filminin festival yolculuğu başladı. Yapımı Akiz Yapım’a ait filmin genel koordinatörlüğünü Irmak Çığ Erlertürk’ün üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Kotan yer aldı. Filmin senaryosu Sultan Turan Kızılay’ın imzasını taşıyor.

fikret.jpg

Roza filmi, mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını aktarıyor. Film ekibine İtalya’dan mutlu haber geldi. İtalya’nın Puglia bölgesinde gerçekleştirilen Ora!Fest Uluslararası Film Festivali 3-7 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. "Roza" filmindeki performansıyla usta oyuncu Fikret Kuşkan En İyi Aktör ödülünün sahibi oldu.

Fikret Kuşkan’ın ödül aldığı Roza filminin kadrosunda Belçim Bilgin, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, İrem Sultan Cengiz, Ayça Kuru, Hasan Balay yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.