En çapkın ülkeler belli oldu! Türkiye'nin sıralaması şaşırttı

En çapkın ülkeler belli oldu! Türkiye'nin sıralaması şaşırttı
Dikkat çekici bir araştırma, World Population Review tarafından yapılan cinsel ilişki ve çapkınlık üzerine gerçekleştirildi ve sonuçlar oldukça şaşırtıcıydı.

Türkiye'nin cinsellik konusundaki genel tabusu, yapılan araştırma sonuçlarıyla sarsıldı. World Population Review'ın derlediği verilere göre, ortalama bir bireyin kaç partnerle birliktelik yaşadığı incelendi ve Türkiye'nin bu alanda önde olduğu ortaya çıktı. Platformun açıklamasına göre, bu sonuçlar farklı kaynaklardan elde edilen verilerin titiz bir şekilde incelenmesiyle ortaya çıkarıldı.

Özellikle cinsellik konusunda rahat olduğu düşünülen Brezilya ve Fransa gibi ülkeler, Türkiye'nin önünde geri kaldılar. Brezilya ortalama 9 partnerle 25. sırada yer alırken, Fransa 8.1 partnerle 29. sırada bulundu. ABD ise 10.7 partnerle listenin daha gerilerinde yer alırken, Çin ve Hindistan ise ortalama 3.1 partnerle listenin son sıralarında kendilerine yer buldular.

Bu araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye dünya genelinde en fazla partnerle birliktelik yaşayan ülke olarak zirveye oturdu. Bu sonuçlar, cinsellik konusunda toplumun genel algısının bazen yanıltıcı olabileceğini gösteriyor ve tartışmaları beraberinde getiriyor.

DÜNYANIN EN ÇAPKIN ÜLKELERİ

  1. Türkiye (14.5 partner)
  2. Avustralya (13.3)
  3. Yeni Zelanda (13.2)
  4. İzlanda (13.0)
  5. Güney Afrika (12.5)
  6. Finlandiya (12.4)
  7. Norveç (12.1)
  8. İtalya (11.8)
  9. İsveç (11.8)
  10. İsviçre (11.1)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.