Emekliye faizsiz 3 maaş avans müjdesi rekor kırdı

Emekliye faizsiz 3 maaş avans müjdesi rekor kırdı
Milyonlarca emekli vatandaş için az önce SGK müjdeli haberi verdi. Promosyonun yanında avans ödemesi ile beraber emeklilerin eli rahatlayacak.

Emekliye 3 maaş avans müjdesi rekor kırdı

Emekli vatandaşlar bankalardan peşpeşe açıklanan promosyon ücretlerini beklerken özellikle SGK yeni bir müjde daha verdi. Emeklilere promosyon ödemesinin yanında 3 maaş avans ödemesi yapılacak. Bu emekliler toplu para alma şansına sahip olurken hemde geri ödemesi ise maaşlarından kesilerek yapılacak. Emekli avans müjdesi Sabah saatlerinde duyulurken toplam ödemenin 5000 TL üstünde olduğu öğrenildi.

EMEKLİLERE NAKİT AVANS KAMPANYASI

Korona virüs pandemisi ile tüm dünyanın mücadele ettiği bu günlerde ekonomik sıkıntı çeken emeklilerde yeni kampanyaları araştırmayı sürdürüyor. Özellikle son dönemlerde bankalar peş peşe emekliler için kampanya düzenlerken SGK'dan da yepyeni bir teklif geldi. Emeklilerin gelirini artırmak isteyen SGK nakit avans teklifinde bulundu. Vatandaşın cebini rahatlatacak olan bu kampanya sayesinde en az 5100 TL ödeme almak mümkün. SGK tarafından nakit ön ödeme olarak yapılacak olan ödemeler 36 aya Varan vade alternatifleri ile sunuluyor. Ayrıca faiz oranları da oldukça düşük, emeklilere rahat geri ödeme fırsatı verilmekte. Hem emekli olan vatandaşlar hem de emekli aylığı almak için gün Sayan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabiliyor.

ACİL NAKİT PARAYA İHTİYACI OLANLAR İÇİN VERİLECEK

SGK tarafından başlatılan nakit avans kampanyasından emeklilerde oldukça memnun. Bir an önce kampanyanın hayata geçmesini bekleyen emekliler, hemde faizsiz olarak bu fırsatın sunulması sebebiyle özellikle salgın döneminde rahatlayacaklarını düşünüyor. Kampanyanın hayata geçmesi halinde emekliler geri ödemeleri çok düşük taksitler halinde yapacak.

3 MAAŞ AVANS VERİLECEK

Emekliye özel olarak verilecek olan nakit avanslarda 3 maaşa kadar almak mümkün. Özellikle nakit ihtiyacı olan emekliler aldıkları maaş tutarında ödeme alacakları için en az ödeme 5.100 TL olacak. Yani emekli maaşı arttıkça nakit avans ödemesi de artacak.

BAŞVURULAR SGK’YA YAPILACAK

Emekliler nakit avans kampanyasından faydalanmak için müracaatlarını yazılı olarak SGK’ya yapacak. Almak istedikleri tutarı da belirtecek olan emeklilere en yüksek 3 maaş avans verilecek. Daha düşük nakit avans almak da mümkün olacak. Emekli nakit avans kampanyası başvuruları henüz açılmadı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.