Emeklilere Müjdeli Haber! 5250 Lira Nakit Ödeme Yapılacak

Emeklilere Müjdeli Haber! 5250 Lira Nakit Ödeme Yapılacak
Emeklileri sevindiren müjdeli haber TEB Bankası tarafından duyuruldu. Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar haberi alır almaz hemen harekete geçti. İşte detaylar...

5250 Lira Nakit Ödeme Yapılacak

Emeklileri sevindiren müjdeli haber TEB Bankası tarafından duyuruldu. Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar haberi alır almaz hemen harekete geçti. TEB Bankası’ndan tam 5250 liraya varana kadar nakit ödeme yapılacağı haberi duyuruldu. İşte merak edilen tüm ayrıntılar…

Emeklilere yönelik olarak harekete geçen kampanyalar hız kesmeden devam ederken önemli bir haber de TEB Bankası’ndan geldi. 2022 yılına girmemiz ile birlikte bankalar emekli vatandaşlar için maaş promosyonları düzenlemeye başladı. Bu bankalardan birisi de TEB olarak emekli vatandaşlara 5250 liraya kadar promosyon ödemeleri yapılacağı haberini duyurdu.

TEB Bankası Emekli Maaş Promosyonu

TEB Bankası’nın emekli maaş promosyonu emekli vatandaşlar tarafından şimdiden araştırılmaya başlandı. Bu bankanın maaş promosyonlarından faydalanmak isteyen emekli vatandaşların, maaşlarını TEB Bankası’na taşımaları ve bunun beraberinde de 3 yıl boyunca başka bir bankaya gitmeyeceklerinin sözünü vermeleri gerekiyor.

TEB Bankası tarafından verilen emekli maaş promosyonları ise emekli maaşlarına göre değişiklik gösteriyor. Maaşları 1500 liraya kadar olan emekli vatandaşlara 500 lira, 1500-2000 arası olan emekli vatandaşlara 625 lira ve maaşları 2500 üzeri olan emekli vatandaşlara ise tam 750 lira ikramiye verileceği açıklandı.

Banka tarafından eski müşterilere de ek bir promosyon imkanı daha bulunmaktadır. Bu kapsamda emekli müşterilerin 2 adet otomatik ödeme talimatı vermiş olmaları gerekiyor. Böylelikle de emekli vatandaşların alacakları promosyonlarda artış meydana geliyor.

Eski müşteriler için maaşları 1500 liraya kadar olan vatandaşlara 1350 lira, 1500-2500 arası olanlara 1625 lira ve 2500 üzeri olanlara da 2000 lira ek ödeme yapılıyor. Böylelikle de emekli vatandaşlar 5250 liraya kadar nakit promosyon imkanı elde ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.