Emeklilere her ay 2 bin 500 TL yatacak 'Seçim öncesi dikkat çeken vaat'

Emeklilere her ay 2 bin 500 TL yatacak 'Seçim öncesi dikkat çeken vaat'
İstanbullular için Murat Kurum tarafından açıklanan vaatlerde emekli detayı göze çarptı. Emekliler için her ay 2 bin 500 TL ödeme vaadinin detayları açıklandı.

Enflasyon yüzünden geçim derdi bir türlü bitmeyen emekli vatandaşlar her yeni gelişmeyi soluksuz takip ediyor. Ev kiralarının arttığı, market raf etiketlerinin günden güne değiştiği dönemde emeklinin yüzü gülmek bilmiyor.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte yeni vaatler birbiri ardına gelmeye başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da vaatlerini sıraladı. Murat Kurum’un en dikkat çekici vaatleri arasında emekliler için düşündüğü formül yer aldı.

ddd.webp

ÖNCELİKLE İSTANBUL TRAFİĞİNE DEĞİNDİ

İstanbul’daki vatandaşların trafikte yıl içinde 288 saat geçirdiğini vurgulayan Kurum, insanların ömründen 3,5 yılı trafiğin aldığını ifade etti. İstanbul’un yolculuk süresinin ortalama 64 dakika olduğunu dile getiren Kurum, bu süreyi 39 dakikaya düşüreceği vaadinde bulundu. Bunun için yapımı planlanan 2 tünelden bahseden Kurum, ayrıca Silivri’ye metrobüs vaadini de açıkladı.

vvv.webp

EMEKLİLERE 2 BİN 500 LİRA DEĞERİNDE DESTEK AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, emeklileri ilgilendiren vaadiyle çok sayıda kişiyi meraklandırdı. İhtiyaç sahibi olduğunu beyan eden emeklilerin İstanbul Kart’larına her ay 2 bin 500 TL destek ödemesi yapacağını açıklayan Kurum, bu ödeme ile emeklilerin yanlarında olacağını vurguladı.

Kurum, engelli istihdamını zorunlu hale getirecek adımlar atacaklarını da duyurdu. Aynı zamanda madde bağımlılığı ve tedavi rehabilitasyon merkezi kuracağını da ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.