Emekliler dikkat 12 Bin 500 TL'ye varan promosyon verileceği açıklandı

Emekliler dikkat 12 Bin 500 TL'ye varan promosyon verileceği açıklandı
2024 yılına yaklaşırken, emeklilerin gözü hem emekli maaş zammında hem de bankaların sunduğu maaş promosyonlarında. Emekli maaşını bankalara taşıyan emekliler, promosyon ödemeleri sayesinde bütçelerine katkı sağlayabiliyorlar.

Emekli maaşlarını Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan alan vatandaşlar, maaşlarını istedikleri bankaya aktarabiliyorlar. Bu durumda, banka ile emekli müşteri arasında bir promosyon anlaşması yapılıyor. Bu anlaşmaya göre, emekli müşteri maaşını belli bir süre başka bir bankaya aktarmayacağını taahhüt ederken, banka da emekli müşteriye maaş promosyonu ödemeye başlıyor. Bu şekilde, hem emekli müşteri hem de banka karlı çıkması sağlanır.

BANKALARIN EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARI

ING Bank, emekli maaşlarını artırmak için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya sayesinde emekliler, maaşlarının tutarına göre 12 Bin 500 TL'ye varan değişen promosyon ödemeleri alabilecekler. Bu promosyon ödemeleri, sadece maaşa ek olarak değil, aynı zamanda farklı avantajlar da sunuyor.

ing-bank-282-tl-taksitle-10000-tl-ihtiyac-kredisi.jpg

Emekliler, maaşlarını ING Bank'a taşıdıklarında, aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi farklı promosyon ödemeleri alacaklar:

  • 3 Bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 5 Bin 100 TL,
  • 3 Bin 500 TL ile 7 Bin 500 TL arasında olanlara 5 Bin 950 TL,
  • 7 Bin 500 TL ile 10 Bin 000 TL arasında olanlara 7 Bin 650 TL,
  • 10 Bin 000 TL ve üzerinde olanlara ise 8 Bin 500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi gerçekleştiriliyor.

EK PROMOSYON FIRSATLARI

Emekli müşteriler, otomatik fatura ödeme talimatı vererek ekstra bir promosyon kazanma fırsatına sahip oluyor. Bu promosyon, her bir fatura için 1.000 TL olarak belirlenmiştir. Emekli müşteriler, bu promosyondan en fazla 4 fatura için yararlanabilirler. Böylece, emekli müşteriler, normal promosyon ödemesine ek olarak, 12.500 TL'ye kadar bir ek gelir elde edebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.