Emekli öğretmenler unutulmadı

Emekli öğretmenler unutulmadı
Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile emekli öğretmenlere Tarsus Gençlik Kampı'nda etkinlik düzenledi.

Etkinlikte konuşma yapan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Başkanı Nazan Şengül, Alzheimer Derneği ile ilgili bilgilendirme yaparak ‘24 Kasım Öğretmenler Günü' mesajını sundu.

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Şengül, etkinliğe destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e, etkinliğe emeği geçen Tarsus Gençlik Kampı Müdürü Tufan Dokucu ve personellerine, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na, Koro Şefi Hasan Basri Üstün ve Unutulmayan Nağmeler Korosu'na, etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

aw083298-03.jpg

ŞARKILARLA EĞLENDİLER
Emekli öğretmenlerin yaşam hikayeleri ve seslendirdiği şiirlerle renklenen etkinlikte tüm katılımcılar Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla doyumsuz anlar yaşatıldı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun hazırladığı hediyelerle birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı ikramlar ve hediyeler katılımcılarda mutluluğa dönüştü.

Duyguların senfonisi ile yeni ve başka bir farkındalığa imza atılan etkinlik, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından hazırlanan öğretmenler günü pastasının kesimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

aw083298-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.