Elon Musk Twitter'ın yeni CEO'sunu duyurdu! İşte o isim

Elon Musk Twitter'ın yeni CEO'sunu duyurdu! İşte o isim
Daha öncesinde istifa anketi paylaşan Twitter'ın sahibi Elon Musk, yerine geçecek kişiyi buldu. Yeni CEO sosyal medya hesabından haberi duyurdu. İşte detaylar...

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu olan Twitter''ın sahibi Elon Musk, Twitter''daki CEO''luk görevinden istifa etti. Twitter''a atanan yeni CEO, ABD''de film ve kitap yazarlığının yanı sıra televizyon programcılığı yapan Bess Kalb oldu. Twitter''ın yeni CEO''su Kalb, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Bess Kalb''in açıklamaları şöyle:

Sonunda şunu ilan edebilirim:

Twitter''ın yeni CEO''su olduğum için alçakgönüllüyüm, onur duydum ve açıkçası hala şoktayım. Her zaman aynı fikirde olmasak da çok heyecanlandım.

"YERİME GEÇECEK KADAR APTAL BİRİNİ BULDUĞUMDA CEO''LUĞU BIRAKACAĞIM" DEMİŞTİ

Dün bir açıklama yapan Elon Musk, Twitter''da yerine gelecek CEO için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Musk, "Yerime geçecek kadar aptal birini bulduğumda CEO olarak görevi bırakacağım. Bunun ardından sadece yazılım ve sunucular ekiplerini yöneteceğim" demişti.

10 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI, GÖREVİ BIRAKMASINI İSTEDİ

Öte yandan Twitter''da yaptığı ankette takipçilerine, "Twitter''ın başı olarak görevi bırakmalı mıyım" sorusunu yönelten Elon Musk, anket sonuçlarına uyacağını belirtmişti. Pazartesi sona eren ankette, katılımcıların yüzde 57,5''i, yani 10 milyondan fazla kullanıcı Musk''ın görevini bırakmasını istemişti.

PEKİ BESS KALB KİMDİR?

Bess Kalb, Jimmy Kimmel Live için Amerikan Emmy Ödülü adayı yazar. Aynı zamanda The New Yorker dergisinde televizyon programı ve gazeteci olarak görev yapıyor. Büyükannesi Bobby Bell''in hayatını anlatan Kimse Sana Bunu Ben Anlatamaz: Gerçek Bir Hikaye kitabının yazarıdır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.