Elon Musk iflas eden o bankay yeşil ışık: Dijital dönüşüm başlıyor mu?

Elon Musk iflas eden o bankay yeşil ışık: Dijital dönüşüm başlıyor mu?
ABD bankalarından Silicon Valley Bank, iflas ettiğini duyurmuştu. Dünyaca ünlü iş insanı ve CEO Elon Musk, iflas eden bankaya talip oldu. Musk, Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri''nde(ABD) bulunan Silicon Valley adlı bankanın batması, ülkede ABD ekonomisine yönelik soru işaretleri oluştururken krizin beklenildiği söylentileri dolaşmaya başlamıştı. İflasın ardından bazı vatandaşlar Twitter’ın bankayı satın alması ve dijital hale getirmesi gerektiği yorumunu yapmışlardı.

Razer CEO’su Min-Liang Tan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bence Twitter SVB’yi satın almalı ve dijital bir banka olmalı” ifadelerini kullandı. Elon Musk ise bu fikre sıcak baktığını ima ederek “Bu fikre açığım” dedi.

Twitter, Blue aboneliği ile platformda daha fazla finansal işlere girmeye başladı. Bu yüzden Silicon Valley Bank’ı satın almak bu hizmetleri geliştirmeye yardımcı olacak. Ayrıca bazı kullanıcılar, Twitter’ın, SVB’yi dijital bankacılık için kullanabileceğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.