Elon Musk duyurdu: Twitter günden güne kan kaybediyor

Elon Musk duyurdu: Twitter günden güne kan kaybediyor
Twitter'ın CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından uygulamaya ilişkin bir açıklamada bulundu.

Mehmet Emin ÖZTÜRK/KAMU SON HABER

Twitter'ı satın aldıktan sonra uygulamaya getirdiği düzenlemelerde olumlu sonuç elde edemeyen Elon Musk, platformun kan kaybetmesine sebep oldu.

Geçtiğimiz yılın kasım ayında Twitter'ı satın alan Musk, platformda üst yönetimleri feshederek yeni bir dönem başlattı. Mavi tiki de ücretli hale getiren ABD'li girişimci, uygulamada dikkat çeken birçok değişikliğe gitti.

REKLAM GELİRLERİ YÜZDE 50 ERİDİ

Elon Musk, reklamların yarı yarıya azaldığını duyurdu. Ünlü CEO, reklam gelirlerinin düşüşüyle ilgili “Aktivist gruplar reklam verenlere baskı uyguluyor, bundan dolayı gelirimiz düşüyor” açıklamasında bulunsa da, şirketlerin, Musk’ın platform için çizdiği belirsizlik ortamının beraberinde yanlış bilgilerle sahte hesapların yayılacağı endişesi nedeniyle reklam vermekten vazgeçtiği belirtildi.

"AĞIR BORÇ YÜKÜ"

Twitter’da bir kullanıcıyla konuşan Musk, reklam gelirlerinin yarı yarıya düştüğünü dile getirdi. Musk, şöyle konuştu: “Reklam gelirindeki yaklaşık yüzde 50 düşüş ve ağır borç yükü nedeniyle hala negatif nakit akışındayız. Başka bir lükse sahip olmadan önce pozitif nakit akışına ulaşmamız gerekiyor.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.