Ellerinde uzun namlularla görüntülenmişlerdi: Gerçek ortaya çıktı

Ellerinde uzun namlularla görüntülenmişlerdi: Gerçek ortaya çıktı
Eyüpsultan'da yabancı olduğu tahmin edilen bir erkek ile kadının, ellerinde uzun namlulu silahlarla gezdiği görülmüştü. Ellerinde bulunan silahın oyuncak olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk mahallesinde yabancı olduğu tahmin edilen bir çift, ellerinde silahlarla gezinti yaparken görüntülenmişti.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı olan Avukat Bilal Çelik, dün Göktürk Göleti Tabiat Parkı’nda çektiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Çelik, “Bugün Göktürk gölet bölgesinde yürüyüş parkurunda bizzat resmini çektiğim çift ellerinde silahlarla yürüyordu” diyen Çelik, “Kadının elinde kısa namlu silah pek görünmese bile güvenlik müdahale edeceğini söyledi. Ülkenin geldiği durum...” ifadelerini kullandı.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin ardından konuyla ilgili inceleme başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin olay günü elinde silahla gezerken bölgede görev yapan polis memurları tarafından fark edildiğini, ekiplerin şüpheliyi durdurarak elindeki silahı aldığı ve yaptıkları incelemede silahın oyuncak olduğunu tespit ettiğini belirledi.

Çocuklarına ait olduğu öğrenilen oyuncak silahı taşıyan şüphelinin aracını da arayan ekipler, herhangi bir olumsuzluğa rastlamayınca şüpheliyle ilgili herhangi bir işlem yapmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.