Elimde bomba var diyerek soymaya kalktı Kuyumcunun silahını görünce kaçtı

Elimde bomba var diyerek soymaya kalktı Kuyumcunun silahını görünce kaçtı
Adana'de elinde bomba olduğunu söyleyerek kuyumcuyu soymaya kalkan şahıs kuyumcunun silahını çıkararak ateş etmesi üzerine kaçtı.

Adana'nın ilçesinde enteresan bir soygun girişimi gerçekleşti. Elinde bomba düzeneği olduğunu iddia ederek kuyumcu dükkanını soymaya çalışan şüpheli, dükkan sahibinin tabancayla havaya ateş etmesi üzerine kaçtı. Şüphelinin sokağa attığı düzenek ise bomba imha uzmanları tarafından patlatıldı.

kuyum2.jpg


Olay, saat 16.00 sıralarında Şevkiye Mahallesi Sırkıntı Caddesi'ndeki B.Y.'nin kuyumcu dükkanında meydana geldi. Yüzünün bir kısmını sargı beziyle kapatan elinde çuval bulunan şüpheli, bileziklere bakmaya başladı. Bir süre sonra eline patlayıcı olduğunu söyleyen şüpheli, kuyumcudan çuvalı altınlarla doldurmasını istedi.

kuyum3.jpg

Kuyumcu ise tezgahın altındaki silahı eline alarak havaya iki el ateş etti. Paniğe kapılan soyguncu, iş yerinden koşarak kaçtı.

Üzerindeki montu ve düzeneği de Bahadır Sokak'ta yere fırlattı. Olay yerine gelen bomba ekibi çevrede geniş güvenlik önlemi alarak düzeneği atılanları fünyeyle patlattı. Düzenekte gerçekten bomba olup olmadığının anlaşılması için inceleme başlatıldı. Ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için arama çalışma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.