Elazığ’da uyuşturucu tacirlerine 2 tutuklama

Elazığ’da uyuşturucu tacirlerine 2 tutuklama
Elazığ’da polis ekipleri yolcu otobüsünü arayarak pirinç paketlerine yerleştirilmiş 28 kilo 505 gram eroin ve 1 kilo 2 gram metamfetamin ele geçirdi. Konuya dair yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesi ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uyuşturucu madde operasyonları gerçekleştirdi.

Uyuşturucu satıcılarına dur demek için düzenlenen operasyon kapsamında Van üzerinden İstanbul'a gelen bir yolcu otobüsü durdurularak narkotik köpeği tarafından arandı. Yapılan arama sonucu otobüsün gizli bölmelerinde zulalanmış halde uyuşturucu bulundu.

Pirinç paketleri içerisine salçayla streçlendiği tespit edilen uyuşturucu maddeler 43 parça olarak 28 kilo 505 gram eroin ve 1 kilo 2 gram metamfetamin ele geçirildi.

Arama gerçekleştirilen otobüse sevkiyat aracı olarak kullanıldığı gerekçesiyle savcılık tarafından gelen talimatla el konuldu.
Çalışma sonrası ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçu gerekçesiyle 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri biten şüpheli şahıslar adliyeye sevk edildi, buradan da mahkeme tarafından tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.