Elazığ'da silahlı bıçaklı kavga '1 tutuklama'

Elazığ'da silahlı bıçaklı kavga '1 tutuklama'
Elazığ’da bir kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı silahlı, bıçaklı kavgada şüpheli şahıs tutuklandı.

Olay, 3 gün önce Elazığ merkeze bağlı Rüstempaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde gerçekleşti. Yaşanan bıçaklı, silahlı kavga ile ilgili elde edinilen bilgilere göre, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında tartışma başladı.

Çıkan tartışmanın kısa süre içinde büyümesiyle birlikte tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Çevrede olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan vatandaşların, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili yapılan çalışmada şüpheliler M.P. ve S.P. yakalandı.

Şahısların yapılan üst aramasında olayda kullanılan 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 6 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ile 1 adet kesici alet ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.P. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken M.P. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.