Ekrem İmamoğlu: "Reddetmekle övünen kendi kaybeder"

Ekrem İmamoğlu: "Reddetmekle övünen kendi kaybeder"
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyasi liderlere yaptığı randevu talebini yineledi ve ‘reddetmekle övünürlerse kendilerinin kaybedeceğini’ söyledi.

"Reddetmekle övünen kendi kaybeder"

İmamoğlu, bayram namazı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı (Tayyip) Erdoğan’la ziyaretinize ilişkin görüştünüz mü? Parti ziyaretleri yapıyordunuz ayrıca. MHP ve AK Parti’den size herhangi bir dönüş oldu mu?” sorularına, “Sayın cumhurbaşkanının elbette ki kurban bayramını tebrik ediyorum. Bayramı mübarek olsun. Ben, kendilerinden randevu talebimi yeniliyorum” yanıtını verdi.

Erdoğan hariç iki siyasi partinin randevu vermediğini belirten İmamoğlu, bayramdan sonra randevu talebini yineleyeceğini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne kadar yenilersem görüşme talebime cevap vermez ya da ‘Reddettik’ diye bunla övünürlerse, kendileri kaybeder. Barometre bu. Yani aşağı doğru iniyorlar. Uyarıyorum onları. Siyaset böyle yapılmaz. Ben, yerlerinde olsam buluşurum, konuşurum, tartışırım, paylaşırım. Onun için siyasi partiler masamız göreve başlayacak. Oraya da davet edeceğiz”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.