Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de
Zeybekci, Kurban Bayramı dolayısıyla şehitlikleri ziyaret etti, yetiştirme yurdu ve huzurevine giderek buradaki çocuk ve yaşlılarla bayramlaştı

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kurban Bayramı dolayısıyla Denizli'de şehitlikleri ziyaret etti, yetiştirme yurdu ve huzurevine giderek buradaki çocuk ve yaşlıların bayramlarını kutladı.

Bakan Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Asri Mezarlık'taki şehitliği ziyaret etti. Kabirlere karanfil bırakan Zeybekci, şehit yakınlarıyla bayramlaştı.

Daha sonra polis şehitliğine giden Zeybekci, burada da şehit çocuklarına harçlık verdi.

Bakan Zeybekci, şehitlik ziyaretlerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı bir yetiştirme yurduna giderek, burada kalan çocuk ve gençlerin bayramını kutladı.

Çocuklara bayram harçlığı veren Zeybekci, okul ve spor başarıları hakkında bilgi aldığı çocuklara nasihatlerde bulundu.

- "Sevgiyle, hürmetle görev yapılacak kurumlar"

Daha sonra yine bakanlığa bağlı bir huzurevine geçen Bakan Zeybekci, burada da yaşlılarla bayramlaştı.

Huzurevi sakinlerine hediyeler veren Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın selamını ve bayram tebriklerini getirdiğini söyledi.

Zeybekci, yaşlılara hitaben, "Sizler bu ülkenin, bu devletin emanetlerisiniz. Bu devlet ancak sizlere sağladığı refahla devlet oluyor. Bu devlet ancak en uzak yerdeki muhtacı, acizi, yaşlısı, hastasının bütün imkanlarını bir tek kişi için harcaması gerekip de harcadığı zaman ancak devlet olur." dedi.

Yetiştirme yurtları ve huzurevlerinin klasik devlet memurluğu anlayışıyla değil, aşkla, sevgiyle, hürmetle görev yapılacak kurumlar olduğunu vurgulayan Zeybekci, "Evet devlet memuruyuz da sevgi yoksa, hürmet yoksa, saygı yoksa, aşk yoksa burada durmak veya burada çalışıyor gibi görünmek zulümdür. Hem kendine zulümdür hem de burada hizmet ettiğini zannettiği büyükleri için zulümdür. Onun için o kardeşlerimiz biliyorum ki bunu bir sevgiyle, aşkla yapıyorlar. Buradakilerin hepsinin Allah rızası için koşturduğunun bilincindeyiz." diye konuştu.

Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Zeybekci, yaşlılarla birlikte türküler söyledi.

Ziyaretleri sırasında Zeybekci'ye, Denizli Valisi Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de eşlik etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.