Ekolojik Kreş’te 100’ncü yıl coşkusu

Ekolojik Kreş’te 100’ncü yıl coşkusu
Antalya'da Ekolojik Kreş'te minikler, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla ve eğlenceli etkinliklerle kutladı.

Antalya'nın tek, Türkiye'ninse örnek projesi olan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl her zamankinden çok daha coşkulu kutlandı. Minikler, şarkı söyledi, oyunlar oynadı.

KREŞ RENKLİ ETKİNLİKLERE SAHNE OLDU

Haftalardır bu özel gün için hazırlanan minikler, Nene Hatundan, Kahraman Kara Fatma’ya, Sabiha Gökçen’den Seyit Onbaşı’ya kadar bir çok kahramanı canlandırdılar. Özel kostümlerle minikler en güzel Atatürk şiir ve şarkılarını Cumhuriyetin 100’ncü yılı için seslendirdi.

Cumhuriyet’in 100’ncü Yılı anısına haftalardır öğretmenleri tarafından hazırlanan kreş öğrencileri 100’ncü yıl armalı ve Atatürk fotoğraflı tişörtler, kırmızı-beyaz Türk bayrakları ile okul bahçesinde etkinlik alanında yerlerini aldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlanan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

aw062899-03-001.jpg

Ekolojik kreş öğrencileri Kurtuluş savaşı dönemiyle başlayıp Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ve tarihe iz bırakan kahramanları canlandıran oyunlarıyla büyük beğeni topladı. Minikler öğrendikleri Atatürk şarkılarını hep bir ağızdan seslendirirken, şiirleri büyük bir heyecan ve coşkuyla söyledi. Yaklaşık 2 saat süren etkinliğin ardından hep birlikte sahneye çıkan minikler “Atatürk Çocukları” şarkısını söyleyip ellerinde kırmızı-beyaz renkli balonları gökyüzüne bıraktı.

aw062899-04-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.