Eğitim modelleri masaya yatırıldı

Eğitim modelleri masaya yatırıldı
Sultanbeyli’de Geçmişten Günümüze Eğitim Modelleri Çalıştayı’nın açılışı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Eğitim modelleri masaya yatırıldı

Halit KARTAL / Dokuz SÜTUN

Sultanbeyli Belediyesi, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ensar Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği Geçmişten Günümüze Eğitim Modelleri Çalıştayı açılış programı gerçekleştirildi. Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, “Cuma günü karnelerimizi verdik. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün amacı elindeki imkânları kullanarak öğretmenlerimizin daha donanımlı hale getirmek ve gereksinimlere gereken ihtiyacı verebilmektir.” dedi.

Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader ve Ensar Vakfı Sultanbeyli Şube Başkanı Ali Tombaş da çalıştayda bir açılış konuşması gerçekleştirerek eğitimin önemine değindiler. Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü ise, öğrencilik yıllarına atıfta bulunarak kendi dönemiyle bu dönem arasındaki farkları ifade ederek, eğitim alanında ciddi çalışmaların yapıldığını kaydetti. Son olarak konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, “Çocuklarımızı siz değerli öğretmenlerimize emanet etmiş bulunmaktayız. Bizi bugünlere getirenler arasında en emek verenler öğretmenlerimizdir. Sultanbeyli’nin eğitimde marka bir ilçe olmasını istiyoruz. Bizim iddiamız budur.” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.