Edirne'de intihar girişimini vatandaşlar engelledi

Edirne'de intihar girişimini vatandaşlar engelledi
Edirne'de bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişiyi vatandaş, bir anlık dalgınlığından faydalanarak kurtardı.

Olay, Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan bir binanın dördüncü katına çıkan psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ismi öğrenilemeyen vatandaş, apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

ekran-alintisi3.jpg

Şahsı gören vatandaşlar, hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Hayatını tehlikeye atarak çatıya çıkan bir vatandaş ise, şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak ismi öğrenilemeyen vatandaş inmemek için direndi.

ekran-alintisi4u.jpg

Bu sırada yukarıda intihar girişiminde bulunmak isteyen vatandaş'ın yanına çıkan bir vatandaş şahsın telefonla konuştuğu esnada bir anlık dalgınlığından faydalanarak şahsı kendine doğru çekti ve ardından intihar girişimini engelledi daha sonra intihar girişiminde bulunmak isteyen vatandaş bölgedeki vatandaşlar tarafından bölgeden uzaklaştırılmak istedi.

ekran-alintisi5.jpg

Daha sonra bölgeye gelen polis ekipleri intihar girişiminde bulunmak isteyen vatandaşı gözaltına alarak emniyete götürdü. Polis Olay ile ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.