Edirne’de 7’nci katan düşen genç öldü

Edirne’de 7’nci katan düşen genç öldü
Edirne’nin Nişancıpaşa Mahallesi’nde bulunan Coşkun Apartmanı’nda trajik bir olay meydana geldi.

Olay, Nişancıpaşa Mahallesi Çokalca Cami Sokak üzerinde bulunan Coşkun Apartmanı’nda gerçekleşti. Mustafa Çekirge, apartmanın yedinci katında yaşayan bir gençti. Bir anda dengesini kaybederek balkondan düşmesi sonucu ağır yaralar aldı. Çevre sakinlerinin hızlı müdahalesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Mustafa Çekirge’ye ilk müdahaleyi yaparken, kalbinin durduğunu tespit etti. Ancak yapılan kalp masajıyla tekrar hayata döndürüldü. Ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mustafa Çekirge’nin cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayın şokuyla etkilenen vatandaşlardan Sadık Dalkılıç, yaşanan trajediden dolayı derin üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatmış durumda. Ancak olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve hangi sebeplerden dolayı olduğu henüz netlik kazanmış değil.

aw142663-06.jpg

aw142663-05.jpg

aw142663-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.