Eczacıbaşı'ndan helikopter açıklaması

Eczacıbaşı'ndan helikopter açıklaması
Eczacıbaşı Holding:- "Eczacıbaşı Havacılık AŞ'ye ait olan helikopter, alınan izinlerin ardından bugün öğleden önce Bozüyük'e gitmek üzere havalanmış, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30'da Büyükçekmece'de düşmüştür"

Eczacıbaşı Holding, Eczacıbaşı Havacılık AŞ’ye ait olan helikopterin, alınan izinlerin ardından bugün öğleden önce Bozüyük’e gitmek üzere havalandığını ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30’da Büyükçekmece'de düştüğünü duyurdu.

Eczacıbaşı Holding'den Büyükçekmece'deki helikopter kazasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, Eczacıbaşı Havacılık AŞ’ye ait olan helikopterin, alınan izinlerin ardından bugün öğleden önce Bozüyük’e gitmek üzere havalandığı, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30’da Büyükçekmece'de düştüğü belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Helikopterde Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya’daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirleri Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut bulunmaktaydı. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.