e-Devlet uygulamasına girişi sayısı açıklandı

e-Devlet uygulamasına girişi sayısı açıklandı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, e-Devlet uygulamasına kaç kişinin girdiğini açıkladı.

Aslı ERDOĞAN / KAMU SON HABER

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla uygulamaya kaç kişinin girdiğini açıkladı. Ağustos 2023 itibarıyla e-Devlet Kapısı’ndaki toplam giriş sayısı 3 milyarı aştı.

e-devlet-1000-tl-yardim-basvurusu-sonucu-sorgulama.jpg

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Ağustos 2023 itibarıyla “Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi e-Devlet Kapısı”na toplam giriş sayısı 3 milyarı aştı! Yıl sonu hedefimiz ise 4,5 milyar kullanıcı girişi. 63.612.765 kullanıcıya ulaşarak hizmet kalitesini her geçen gün artıran #DijitalinYüzyılı’nın parlayan yıldızı e-Devlet Kapısı, ülkemizin dijital dönüşüm yolculuğunda önemli bir kilometre taşı.”

fedfg.png

E-DEVLET UYGULAMASINA NASIL GİRİLİR?

E-Devlet‘e girmek için ise iki farklı yöntem mevcut. Bunlardan ilki; şahsen başvuru ile yurt içinde PTT işyerlerinden veya yetkili acentelerinden, yurt dışında ise Dışişleri Bakanlığı’na bağlı elçilik ve konsolosluklara başvurmak.

Bir diğer yöntem ise Mobil imza, Elektronik imza, yeni TC kimlik kartı veya internet bankacılığı kullanıyorsanız, e-Devlet sistemine bunlardan biri ile giriş yaptıktan sonra kolaylıkla şifre oluşturabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.