Donmuş olan gölün üzerine çıkıp tehlikeli hareketlerde bulundular

Donmuş olan gölün üzerine çıkıp tehlikeli hareketlerde bulundular
Bolu'nun doğal güzelliklerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı içerisinde yer alan göl, kış mevsiminin etkisiyle tamamen buzla kaplandı.

Yasak ve tehlike içeren bu duruma rağmen bazı vatandaşlar, buz tutmuş gölün üzerinde dolaşarak tehlikeli bir davranış sergiledi.

Türkiye'nin önemli turistik bölgelerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı, kar yağışının ardından beyaz bir örtüyle kaplandı. Çam ağaçlarıyla çevrili olan park, dört mevsim boyunca farklı illerden gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapmaktadır. Ancak, gece saatlerinde sıfırın altında 12 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle göl tamamen buzla kaplanmış durumda.

Gölün buz tutmasıyla birlikte, bölgedeki uyarı tabelalarına rağmen bazı ziyaretçiler, tehlikeye aldırış etmeden donmuş gölün üzerinde yürüyüş yapma ve fotoğraf çekme eğiliminde oldu. Çevredeki görevliler, buzla kaplanmış gölün üzerinde dolaşanları düdük çalarak uyararak, güvenliklerini sağlamaya çalıştı. Ancak, bu uyarılara rağmen bazı vatandaşlar tehlikeyi göze alarak buz tutan gölün üzerinde gezmeye devam etti.

Doğanın güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, ziyaretçilere eşsiz manzaralar sunarken, bu gibi tehlikeli davranışların önlenmesi için vatandaşların uyarılara ve güvenlik önlemlerine uymaları önem arz etmektedir.

aw132788-01.jpg

aw132788-02.jpg

aw132788-04.jpg

aw132788-03.jpg

aw132788-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.