Dolara yeni bir darbe! Selçuk Geçer kuru düşürmek için yapılacak sırrı açıkladı

Dolara yeni bir darbe! Selçuk Geçer kuru düşürmek için yapılacak sırrı açıkladı
Son zamanların en büyük gündemi olan dolar kuru hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer son paylaşımı ile gündem oldu! Yatırımcılara dikkat… Kuru düşürmek için yeni bir hamle gelebilir. Geçer, dolara gelecek yeni darbeyi açıkladı…

Dolar kurundaki yükseliş her geçen gün devam ederken devlet tarafından kurun düşürülmesi için bazı adımlar atılıyor. Bu adımlar kapsamında bir yenisinin daha gelmesi bekleniyor. Ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuruna vurulacak yeni darbeyi açıkladı. Kuru düşürmek için yeni bir adım geliyor. İşte detaylar…

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN YENİ AÇIKLAMA

selcuk-gecer-yuksekten-uctu-dolar-icin-tarih-verdi-sakin-satmayin.jpg

Döviz kuruna ilişkin açıklamaları ile sık sık gündem olan ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, yeni bir açıklama ile gündem oldu. Karar'da yer alan habere göre Geçer, yaptığı paylaşımda hükümetin dolar kurunu durdurmak için yeni bir hamle yapacağından söz etti. Ünlü ekonomistin bu paylaşımı yatırımcıları yakından ilgilendiriyor.

YENİ BİR HAMLE GELEBİLİR

251503.jpg

Döviz hesabı olan vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulunan Geçer, hükümetin bankada döviz hesabı olanlar için yeni bir vergi planlaması yapabileceğinden söz etti.

Ek vergi gelme iddialarını öne süren Geçer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bankalardaki döviz hesaplarına vergi gelecek diyorlar. Vergi gelebilir arkadaşlar. Daha önce de böyle bir takım hatalar yapıldı. Bu hatayı yaptığınız an itibariyle kayıt dışını artırırsınız. Millet parasını bankadan çeker. Bir kereye mahsus o vergiyi öder, parasını yastık altına götürür ve ondan sonra piyasa ile banka arasındaki makas açılmaya başlar.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.