Doktorlar için atama tarihi belli oldu! Sağlık Bakanlığı duyurdu

Doktorlar için atama tarihi belli oldu! Sağlık Bakanlığı duyurdu
Uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi, uzman eczacı ve eczacı kadrolarına atamalara ilişkin Sağlık Bakanlığı duyurusu Resmi Gazete'de yer aldı.

Sağlık Bakanlığının, 2023 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı Resmi Gazete'de yer aldı.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi, uzman eczacı ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama-yerleştirme iş ve işlemleri için takvim, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kura çekimi, 14 Kasım'da noter tarafından bilgisayar ortamında yapılacak.

ATAMA TAKVİMİ

25.jpg

Bu kura eczacı unvanlı adaylar için 1. yerleştirme ve 2. yerleştirme olarak iki ayrı yerleştirme şeklinde yapılacak. Diğer unvan ve branşlar için sadece 2. yerleştirme işlemi uygulanacak.

1. yerleştirmede ‘Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu için yabancı dil yeterliliğine sahip ve belirtilen yüksek lisans veya doktora programlarından mezun olmuş eczacı unvanlı personel alımı’ yapılacak.

2. yerleştirmede ‘Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi, uzman eczacı ve eczacı unvanında personel alımı’ yapılacak.

RESMİ GAZETE'DEKİ İLAN

saglik.jpg

saglik2.jpg

saglik3.jpg

saglik4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.