Doğumdan sonra eve gelen kadın eşi tarafından öldürüldü

Doğumdan sonra eve gelen kadın eşi tarafından öldürüldü
Mardin'de 25 yaşındaki kadın, doğum yaptığı hastaneden çıktıktan sonra eşi, geldiği evde defalarca bıçakladı.

Mardin Artuklu'da cuma günü doğum yapan ve hastaneden taburcu olan 25 yaşındaki Vatfa Ecevit, 28 yaşındaki eşi Şiyar Ecevit tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şiyar Ecevit, meydana gelen olaydan sonra yakınlarına haber vermesi ile yakınlarının ihbarı ile jandarma ekipleriyle gözaltına alındı.

Olay, akşam sularında Artuklu'da meydana geldi. Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cuma günü doğum yapan Vatfa Ecevit, bugün taburcu olmuştu. Eve gelen Vatfa Ecevit, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi Şiyar Ecevit tarafından defalarca bıçaklandı. Vafta Ecevit, bıçaklanma sonrası ağır yaralandı. Eşi ise yaşanılan olaydan sonra durumu yakınlarına bildirdi.

Yakınları eve geldiğinde Vatfa Ecevit'i kanlar içerisinde buldu ve hemen jandarma ile sağlık ekiplerine haber verildi. Ekipler, ihbarla olay yerine vardı. Şiyar Ecevit, jandarma tarafından gözaltına alınırken, Vatfa Ecevit, sağlık ekipleri tarafından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Vafta Ecevit, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.