Diyarbakır'da kurnaz hırsız saniyeler içerisinde büfeyi soydu

Diyarbakır'da kurnaz hırsız saniyeler içerisinde büfeyi soydu
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bir büfede, işletme sahibinin uykuya dalmasını fırsat bilen cesur bir hırsızın, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 30 bin TL değerindeki telefon, para ve sigarayı çalma anları dikkat çekti.

Olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi'ndeki bir büfede gerçekleşti. Saat 05.00 sularında işletmecinin uykuya dalmasını fırsat bilen hırsız, bisikletiyle sessizce büfenin önüne yaklaştı. İçeride uyuyakalan büfe sahibinin durumunu kontrol etmek için cama tıklayan hırsız, daha sonra cesurca içeri girip önce sigara kartonunu, ardından çekmeceden 2 bin lira parayı alarak kaçmaya başladı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsız bir süre sonra tekrar büfeye girip bu sefer masa üzerinde duran iki adet telefonu çalarak uzaklaştığı görülüyor. Hırsızlık anları, büfenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın ardından polise şikayette bulunan işletmeci Mehmet Çetinkaya, hırsızın bir an önce yakalanması için yetkililere çağrıda bulundu. Çetinkaya, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Büfe içerisinde koltukta oturuyordum. Sabah saat 05.00'e 10 dakika kala gözlerim yorulunca geçtim büfe içerisinde kenarda oturdum. O esnada uyuyakaldım. Gözümü açtığımda bir müşteri camı tıklıyordu. Kasaya baktım ki kasadan 2 bin lira para, iki adet cep telefonu ve bir karton sigaranın çalındığını fark ettim. Kamera kayıtlarını görünce her şey ortaya çıktı. Polise şikayette bulundum. Yaklaşık 30 bin liralık bir zararım söz konusu."

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, işletmeci Çetinkaya, hırsızın bir an önce yakalanmasını istiyor.

aw135362-01.jpg

aw135362-04.jpg

aw135362-03.jpg

aw135362-07.jpg

aw135362-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.