Diyarbakır'da hırsızlık şüphelisi bazanın içinde yakalandı

Diyarbakır'da hırsızlık şüphelisi bazanın içinde yakalandı
Diyarbakır'da gerçekleşen eş zamanlı hırsızlık operasyonunda, aralarında 19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soygununda o dönem 300 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan şüphelilerden O.G.’nin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden birinin, baza içerisinde yakalanma anları güvenlik kamerasına yansıdı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şüphelilerini tespit etmek adına çalışma yaptı.

Ekip, bölgedeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kayıtlarını inceleyerek 10 şüpheliyi belirledi.

Ardından, 'Pusula' adı verilen operasyon kapsamında polis, şüphelilerin bulunduğu adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

hirsizlik-suphelisi-bazanin-icinde-yakalandi-6952-dhaphoto5.jpg

Gözaltına alınanlar arasında O.G.'nin, 19 yıl önce İstanbul Üsküdar'da gerçekleşen kuyumcu soygununda yer aldığı ve o dönem 300 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldığı ortaya çıktı.

Operasyon sırasında bir şüphelinin kaçma çabası ve ardından yaşanan kovalamaca anlarıyla birlikte, şafak vaktinde gerçekleştirilen operasyonda bir başka şüphelinin baza içerisinde yakalanma anı da kamera kayıtlarına yansıdı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.