Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı'Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia'

Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı'Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia'
Sincanlı Erkal hakkında bomba gibi iddialar gündem oldu.

20 yıl sonra ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri fragmanıyla ve seni arıyorsun ile olay yaratmıştı. Dizi ilk fragmanı ile sosyal medyanın gündemi haline gelmiş günlerce çok konuşulmuştu.

dilber.jpg


DİLBER KARAKTERİNİN PAVYON DANSI ONUN BAŞINI YAKTI
Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin giydiği kıyafet dahi TT listelerinde yer almıştı. Dizi Bu kez yeni bir polemikle gündeme geldi. Dizinin fragmanında 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ününe ün katan pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal hakkında bomba gibi iddialar gündem oldu.

sanatci.jpg

REYTİNG REKORLARI KIRDI
Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan dizinin reyting rekorları kırmasının ardından sahneleri de olay oldu. Başrollerini Hazar ergüçlü Selma ergeç Kubilay aka Güven Kıraç ve Yasemin baştan gibi isimlerin paylaştığı dizinin en çok konuşulan sahnesi pavyon dansı sahnesi oldu.
BİRCAN BALİ'NİN İDDİASI
Söz konusu sahnede Dilber dizisine özel olarak uyarlanan şarkıyı seslendiren Sincanlı Erkal hakkında akıl almaz iddialar ortaya atıldı. Bircan Bali Erkal sonel'in evliyken başka birinden çocuk yaptığını hamile bıraktı kadını dövdüğünü ve çocuğunu da aldattığını iddia etti

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.