Dilan Çiçek Deniz'den imalı gönderme

Dilan Çiçek Deniz'den imalı gönderme
Afra Saraçoğlu ile ilişkisini noktalayan Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz'in 5 ay süren ilişkileri sona erdi. Deniz, Instagram hesabından 'Özgürüm' isimli bir şarkıyı paylaşarak eski sevgilisine göndermede bulundu.

Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalayan mert Yazıcıoğlu, 5 ay önce oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. Kısa süre içinde beraber yaşamaya başlayan ikili, ilişkilerini bitirdi. Yazıcıoğlu'nu takipten çıkartan Deniz, Instagram hesabından "Özgürüm" isimli bir şarkıyı paylaşarak gönderme yaptı.

İMALI GÖNDERME

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, 5 aydır ilişkilerini göz önünde yaşayan ikili fikir ayrılıkları yaşadı. Çift, anlaşmazlıkları dolayı yollarını ayırma kararı alarak sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkardı. Yaşanan gelişmelerin ardından bir açıklama yapmayan Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabından "Özgürüm" isimli yabancı bir şarkının görselini paylaşarak Yazıcıoğlu'na gönderme yapmayı ihmal etmedi.

mert-yazicioglu-yla-ayrilan-dilan-cicek-deniz-den-16119188-9268-m.jpg

DENİZ'LE OLAN FOTOĞRAFI SİLMEDİ

Mert Yazıcıoğlu ile Instagram hesabından Şevval Sam'ın oyuncu oğlu Taro Emir Tekin ile eğlenceli bir anını paylaştı.Geçtiğimiz günlerde yakın çevresi ve sevgilisiyle yeni yaşını kutlayan Mert Yazıcıoğlu'nun Dilan Çiçek Deniz'in de yer aldığı fotoğrafı silmemesi dikkat çekti.

mert-yazicioglu-yla-ayrilan-dilan-cicek-deniz-den-16119188-3656-m.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.