Dikkat! Başvuru yapmayan hakkını kaybedecek

Dikkat! Başvuru yapmayan hakkını kaybedecek
Türk ekonomisinin en köklü bankası Türkiye İş Bankası yaptığı kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dikkat! Başvuru yapmayan hakkını kaybedecek

Türkiyenin en köklü ve güvenilir bankası olan İş Bankası yaptığı kampanyalarla da adından sıkça bahsettiren bankalar arasında yerini alıyor. Birçok alana dair kampanyalar organize eden banka, bu kampanyalar sayesinde müşterilerinin harcarken kazanmalarını sağlıyor. İşte 30 Kasım’a kadar kaçırmamanız gereken İş Bankası kampanyalarından bazıları!

İş Bankası’nın 30 Kasım’a kadar geçerli olan kampanyalarından birisi de Petrol Ofisi Araçta Öde Kampanyası. Kampanyaya Maximum Mobil’in içindeki Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil olan Petrol Ofisi istasyonlarından yararlanabilirsiniz. 150 TL ve üzeri alışverişlerinize 10 TL, toplamda ise 50 TL MaxiPuan kazandıran kampanya için farklı günlerde ve tek seferde alışveriş yapmanız gerekiyor.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli. Katılım için herhangi bir ücret söz konusu değildir. Kampanyaya dahil olan kartlar; İş Bankası Bankamatik Kartları ve İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarıdır. Yani Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç ve Pati Kartlarınızla kampanyaya dahil olabilirsiniz.

MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI

Maximum Mobil’den katılabileceğiniz bu kampanyada ise, bankamatik kartınızla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri ilk peşin alışverişinizin ardından farklı günlerde yapacağınız 175 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL, toplamda ise 100 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümüne girerek “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli.

VERGİ KAMPANYASI

Maximum Kart’ınızla yapacağınız Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’ni dilerseniz kampanya kapsamında taksitli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Bunun için;

İşCep uygulamasından ve isbank.Com.Tr internet şubesinden 2 taksite,
Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarından 2 ya da 3 taksitle vergi ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kampanyaya dahi olan kartlar ise; İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları ve Ticari Kredi Kartlarıdır. Kampanya 1-30 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

KAZANDIRAN KAMPANYA

Yine Maximum Mobil’den katılabileceğiniz bir diğer kampanya ise Kazandıran Maxi Puan Kampanyası. Kampanya, Maximum anlaşmalı işyerlerinde giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerinde faaaliyet gösteren firmalarda geçerlidir. Bu iş yerlerinden 6-30 Kasım 2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 200 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplam 100 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Kampanyaya katılım için kullanabileceğiniz kartlar; İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarıdır. Yani Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartları ile kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.