Dev lojistik şirketi iflasın eşiğinde! Müşterileri arasında büyük perakendeciler yer alıyordu

Dev lojistik şirketi iflasın eşiğinde! Müşterileri arasında büyük perakendeciler yer alıyordu
Ekonomik kriz nedeniyle dünya çapından iflas haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'de yaşanan iflaslara bir yenisi daha eklendi. ABD merkezli dev lojistik şirketi Yellow iflas başvurunda bulundu.

ABD merkezli iflaslar gün geçtikte artıyor. Son olarak medya sektöründe hizmet veren 155 yıllık gazete iflas ettiğini açıklamıştı. FED faizlerinin de 25 baz puan yükseltilmesi ABD ekonomisinin zor günler geçirdiğini gözler önüne seriyor. Dolayısıyla yeni iflaslar da kaçınılmaz hale geliyor.

yellow.jpg

Reuters.com sitesinde yer alan habere göre; ABD merkezli dev lojistik şirketi Yellow resmen iflas başvurusunda bulundu. ABD'li nakliye firması Yellow (YELL.O) iflas başvurusunda bulundu. İflas mahkemesinden koruma talebinde bulunabileceği, ancak henüz bir karar verilmediği belirtildi.

ABD'nin en büyük üçüncü nakliye şirketi, işçi yardımları ve emeklilik tahakkuklarında borçlu olduğu 50 milyon dolardan fazlasını tazmin ettikten sonra Teamsters tarafından temsil edilen 22.000 işçinin grev tehdidini önledi.

Müşterileri arasında Walmart (WMT.N) ve Home Depot (HD.N) gibi büyük perakendeciler, üreticiler ve Uber Freight yer alıyor.

transportation-logistics-container-cargo-ship-cargo-plane-scaled.jpg

TRUMP LİDERLİĞİNDEKİ HÜKÜMET KURTARMIŞTI

2020'de Donald Trump liderliğindeki hükümet, şirketi% 30 hisse karşılığında 700 milyon dolarlık bir salgın yardım kredisi ile kurtardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.