Dev 3 şirket halka arz oluyor 'Borsada beklenen gün geldi'

Dev 3 şirket halka arz oluyor 'Borsada beklenen gün geldi'
Borsa İstanbul’da kalka arz olan Çates Elektrik (CATES), Şeker Yatırım (SKYMD) ve Batı Ege GYO (BEGYO) bugün ve yarın talep toplayacak.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan açıklamada Çates Elektrik (CATES), Şeker Yatırım (SKYMD) ve Batı Ege GYO (BEGYO) halka arz başvurusunun kabul edildiği açıklanmıştı. Üç şirket bugün ve yarın talep toplayacak.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halk arz başvurusu onaylanan Şeker Yatırım'ın (SKYMD) yayımladığı izahname detayları belli oldu.

Şirket halka arzda 52.500.000 TL lotunu bütün yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 35,71 olarak belirlendi.

Şirketin BİST kodu "#SKYMD” olarak belirlendi. Halka arz olacak şirketin payları 7, 00 TL’den satışa sunulacak

Borsa İstanbul "Ana Pazar"da yerini alacak olan yatırım devinin halka arzına borsada işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşlarından katılım sağlayabilirsiniz.

Yatırımcılar bugün ve yarın saat 10.30-13.00 arası talep girişi yapılabilecek. Halka arzda talep girişleri, halka arz sekmesinden değil; normal hisse alır gibi hisse menüsünden #SKYMD kodu ile gerçekleştirilecek. Yatırımcıların halka arzda 30 lot (210 TL) talep etmesinin yeterli olacağı belirtilmektedir.

BATI EGE GYO HALKA ARZ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halk arz başvurusu onaylanan Batı Ege GYO’nun yayımladığı izahname detayları belli oldu.

Şirket halka arzda 290.000.000 TL nominal değerli payını bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 35,58 olarak belirlendi.

Şirketin BİST kodu “#BEGYO” olarak belirlendi. Halka arz olacak şirketin payları 3,00 TL’den satışa sunulacak

Yatırımcılar gayrimenkul devinin halka arzına yetkili bankaların halka arz bölümlerinden katılabilecek.

Yatırımcıların halka arzda 100 lot (300 TL) talep etmesinin yeterli olacağı belirtilmektedir.

CATES ELEKTRİK HALKA ARZ

SPK tarafından halk arz başvurusu onaylanan Çates Elektrik Üretim A.Ş.'nin yayımladığı izahname detayları belli oldu.

Şirket halka arzda 33.050.000 TL nominal değerli payları bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 20,01 olarak belirlendi.

Halka arz olacak şirketin payları 57, 15 TL’den satışa sunulacak. Şirketin BİST kodu "#CATES” olarak belirlendi.

İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin önderliğinde yürütülecek olan halka arza katılacak olan yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanamayacak.

Yatırımcıların enerji devinin halka arzına yetkili bankaların halka arz bölümlerinden katılabilecek. Ayrıca yatırımcıların halka arzda 15 lot (857,25 TL) talep etmesinin yeterli olacağı belirtilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.