‘Depremin Çocuk Sesi’ isimli resim sergisi duygulandırdı

‘Depremin Çocuk Sesi’ isimli resim sergisi duygulandırdı
Muğla Köyceğiz Sabri Başoğlu Konağı’nda açılan ‘Depremin Çocuk Sesi’ resim sergisi ziyaretçilerini duygulandırdı.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Hatay depreminin ardından Depremi yaşayan çocukların duygularını ve düşüncelerini döktüğü ‘Depremin Çocuk Sesi’ resim sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

aw079661-01.jpg

Gönüllü Eğitmen Edip Meriç, arka plandaki hikayesiyle, Hatay depreminin ardından çocukların güçlü ruhunu anlatan bu serginin, duygulara derinlemesine hitap ettiğini belirterek, “Depremin çocuk sesi sergisi, depremzede çocukların yaptığı resimlerle dolu bir sergi niteliği taşıyor. Bu resimler, çocukların iç dünyalarının bir yansıması olarak izleyicilerle buluşurken aynı zamanda terapitik bir değere sahip olma özelliği taşıyor. Bu acının izleri kuşaktan kuşağa geçerken umudun renkleriyle buluşuyor. Depremin Çocuk Sesi resim sergisi deprem bölgesinin tam kalbinde, çocukların gözünden yaşananları yansıtan özgün resimlerle dolu bir sergi oldu" dedi.

Depremin Çocuk Sesi resim sergisini Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gastronomi öğrencileri ve vatandaşlar ziyaret etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.