Depremden kaçmak için taksiyi gasp etti: Ankara'da polise yakalandı!

Depremden kaçmak için taksiyi gasp etti: Ankara'da polise yakalandı!
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında Ankara'ya kaçmak için şoförü etkisiz hale getirip taksiyi gasp eden Irak uyruklu şahıs kaza yapınca yakalandı. 


Kahramanmaraş depreminin vurduğu 10 ilden biri de Adana oldu. Adana''da bulunan Irak uyruklu N.A.M.H. adlı bir kişi, deprem sonrasında Ankara''ya gitmek için taksi şoförüyle anlaştı. Ankara''ya vardıktan sonra şoförü etkisiz hale getirip taksiyle kaçan N.A.M.H. kaza yaptıktan sonra yaralı halde polisler tarafından yakalandı.

Adana''da bulunan Irak uyruklu N.A.M.H., Kahramanmaraş depreminden etkilenince, Ankara''ya gitmek üzere 01 T O127 plakalı ticari taksi şoförü ile anlaştı. N.A.M.H., Ankara''ya geldiğinde taksi sürücüsünü etkisiz hale getirerek, aracı gasbetti.

Şüpheli taksi ile kaçarken, sürücünün şikayeti üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Keçiören ilçesinde şüphelinin bulunduğu taksiyi tespit eden polis ekibi, ''dur'' uyarısında bulundu. N.A.M.H., ''dur'' ikazına uymayarak kaçmaya devam etti.

Takip sırasında Kuzey Ankara TOKİ bloklarının bulunduğu Güzelyurt Caddesi''nde seyir halindeyken N.A.M.H.''nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği taksi, parkta ağaca çaptıktan sonra süs havuzuna düştü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan Irak uyruklu şüpheliyi Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.