Denizli'de feci kaza

Denizli'de feci kaza
Denizli'de ağaca çarpan otomobil alev aldı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Çivril ilçesi Tekke Mahallesi yolunda meydana geldi. Ramazan Mermer'in kullandığı otomobil, Tekke Mahallesi istikametine doğru ilerlerken kontrolünü kaybederek bir ağaca çarptı. Otomobil anında alev aldı. Mukaddes Mermer (30), Ramazan Mermer'in gelini, hızla olay yerine ulaşıp yanan araçtan kızı Melike'yi (2) de alarak güvenli bir bölgeye çıkmayı başardı.

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alırken, ne yazık ki otomobilde bulunan Ramazan Mermer ile ismiyle aynı olan 5 yaşındaki torunu Ramazan Mermer, hayatını kaybetti. Facianın yaşandığı araç, olay yerindeki müdahalenin ardından Çivril Devlet Hastanesi morguna gönderilmek üzere kaldırıldı.

Yaralanan Mukaddes Mermer ile Melike ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlk belirlemelere göre, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor. Bu acı olay, bölgede derin bir üzüntü ve şok yaratırken, aile büyük bir trajedi ile karşı karşıya kalmış durumda.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.