Denizli'de 43 kaçak göçmen yakalandı

Denizli'de 43 kaçak göçmen yakalandı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 43 Afrikalı kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan 13 organizatör şüphelisinden 2'si yabancı uyruklu toplam 5'i tutuklandı.

Denizli’de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Karahayıt Mahallesi’nde bir pansiyonda çok sayıda kaçak göçmenin bulunduğunu tespit etti. Pamukkale Jandarma Komutanlığı, JASAT, Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Jandarma Komando Asayiş Bölüğü ekipleri, dün pansiyona operasyon düzenledi. Operasyon sırasında Afrikalı kaçak göçmenler yatakların altında saklanırken, bazıları ise çarşaflarla gizlenirken yakalandı. Toplam 43 kaçak göçmen, Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

Kaçak göçmenleri getirenleri hedef alan operasyonu genişleten jandarma ekipleri, Denizli ve Muğla illerinde M.Ö., N.E., B.G., N.Ç., E.A., İ.Y., G.E., C.S., M.A.A., M.Ç., M.A. ile yabancı uyruklu J.E.F.E. ve L.A.'yı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 13 organizatör şüphelisinden 2’si yabancı uyruklu, toplam 5’i tutuklandı. Diğer 8 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.