Deniz Seki: Çok erken gittin Özkan ağabey

Deniz Seki: Çok erken gittin Özkan ağabey
MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un vefat haberini aldıktan sonra Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir sünnet düğününde sahne alan Deniz Seki, MFÖ'nün 'Sude' şarkısını seslendirdi. Sahnenin ardından duygularını paylaşan Seki, "Sakinleştirici iğneyle sahneye çıktım, böğüre, böğüre ağlamak istiyorum. Çok erken gittin Özkan ağabey" dedi.

(DHA)- Bir süredir kanser nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde dün hayatını kaybeden MFÖ grubunun üyelerinden 69 yaşındaki Özkan Uğur'un vefat haberini alan Deniz Seki, Kuşadası ilçesindeki bir otelde iş insanı Mehmet ve Eda İzol çiftinin oğulları Kayra, Kağan ve Mirza İzol'ün sünnet düğününde sahneye çıktı. Sahnede duygusal anlar yaşayan Deniz Seki, MFÖ'nün 'Sude' şarkısını seslendirdi.

Konser sonrası kuliste açıklamalarda bulunan Seki, "Turnedeyiz ve 2 gün önce de Kuşadası'ndaydık. Dün Urla'da sahne aldık ve yolda uyuyarak tekrar Kuşadası'na döndük. Otele geldiğimde ve televizyonu açtığımda Özkan ağabeyin vefat ettiğini öğrendim. Oğlu Alişan ile görüşüyorduk, zaten aklım Özkan ağabeydeydi. Biz çok mutluyduk, çok güçlü, neşeli, enerji dolu bir adamdı. Çok bambaşka, baştan aşağıya tırnağına kadar başka bir sanatçıydı" ifadelerini kullandı.

'ŞARKILARI ONA ARMAĞAN EDEREK SÖYLEDİM'

Gözyaşlarına hakim olmayan Seki, "Bugün sünnet düğününde sahne aldım, hiç kimseye belli etmemek zorundaydım. Çünkü sünnet düğünü özel bir gün, 3 erkek çocuğunun hayatı boyunca aklında kalacak. Hep gökyüzündeki bir yıldıza bakarak ve şarkıları ona armağan ederek söyledim. Hiç kimse anlamadı ama çok zor bir sahneydi, orkestra olarak da çok kötüyüz. Sakinleştirici iğne ile sahneye çıktım, çok üzgünüm, içim dağlanıyor, böğüre, böğüre ağlamak istiyorum. Yattığın yer cennet olsun, seni çok seviyoruz. Çok erken gittin Özkan ağabey" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.